18 Mayıs 2014 Pazar

"Burda"dan Kalıp.

Bu ay ilk "Burda" dergimi aldım ve ilk kalıbımı çıkardım. Başta çok karmaşık gelsede anlayınca aslında ne kadar basit olduğunu gördüm ve başarınca hemen başka bir model daha yapmak için atıldım :)

Gerçekten çok pratik. Adeta bir puzzle gibi parçaları kesip birbirine dikiyoruz.

Kalıpsız saatlerce uğraştığım günler oldu.. Artık Burdakolik oldum ve herkese tavsiye ederim.



9 yorum:

  1. heey ama nerde yaşıyosunuz ki yaaa. hani bana yorum yaptınız ya :) gelirim ki yinee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fransada yaşıyorumm. Ama mutlaka kitabınızı almak istiyorum bir varayım ülkeme inş :)

      Sil
    2. gördüm zateen. gelcektim ki. bi yandan da evde yemek yapıyodum :) ama fransa niye kötü ki ama. bir de, yok mu hiç arkadaşınız ki orda :) ama siz de çok şeker şeyler sölüyosunuz ki ama :) ya ben düzenli yazıyom 3.5 yıl oldu. bloguma gelen çok ki doğru. mutfakçılar kozmetikçiler dikişçiler herkes gelir ki tanıştırırım sizi de hepsiyle :) benim blogdan seçip gidebilirsiniz ki arkadaşlara, herkes gelir işte bana :) bakın blogumda "duyuru" başlığı var. orda bissürü blog tanıtıyom. ordan da gidebilirsiniz kii :) çekiliş gördüm nihalin bloguna gitmişsiniz. iyi yapmışsınız tabii. işallah size çıksın işte. kitap para kazandırmıyor üzülmeyin ama :)

      Sil
    3. Evett baktımm tanımadıklarımla tanışıyorum yavaş yavaş :))))
      Gerçekten tuhaf insanlar (herkesi aynı kefeye koymayalım tabii iyileride var ama ülkemizdeki sıcaklık yok) mesela fransızların bloglarına bakıyorum sürekli (kötü) eleştiri, ve kırıcı sözler. Halbuki bu bizim bloglarımızda hiiç kalp kırma yok bence en önemlisi bu. Çifte vatandaşlığım var yani kağıt üzerinde ne kadar türksem okadarda fransızım ama gerçekten benimsenmiyoruz burda, bu yüzden arkadaş çevremizde hep türk :)
      İnşş çok satış olur kitabınızz

      Sil
    4. Bu aradaa Kolay gelsiiinn yemeklerin kokusu buraya geldi :P

      Sil
    5. hah haaaaaa bugün bi blog yazısı yazcam du seni de ekleyim bilsinler görsünler :)

      Sil
    6. Çok iyisinizz teşekkürlerr
      Birdahaki postumda bende kitabınızdan bahsedeyim, benim takipçim şimdilik az ama yinede belki aralarında bilmeyenler vardırr :)

      Sil
    7. aaa bakın tamam yazarsanız ben de kitabımla ilgili yazınızı bloguma link olarak eklerim ona tıklayan size gelir amaaa :)

      Sil
    8. Tamamm :)) birazdan yayınlıyorumm :)

      Sil