18 Mart 2016 Cuma

ETKINLIK: 17 Blogger / 1 Hikaye : FINAL

1. Bölüm: Kayıp (Dreamland günlükleri)
2. Bölüm: Alem-i Eşbah (Mürekkep izleri)
3. Bölüm: Kardeşim (Kukla yazar)
4. Bölüm: Oyuncu (Neşeli kitap vagonu)
5. Bölüm: Uyanış (Dağınık anne)
6. Bölüm: Tanı (Kore fenomeni)
7. Bölüm: Kayboluş (Kitap cumhuriyetim)
8. Bölüm: Avcılar (Her şeyden konuşmalı)
9. Bölüm: Sen kimsin? (Kestane fiyonk)
10. Bölüm: Efsane (Kağıt salıncak)
11. Bölüm: İhanet (Karga ve kız)
12. Bölüm: Hipnoz (Ece evren)
13. Bölüm: Anılar kapısına yolculuk (Esra)
14. Bölüm: Gerçekler (Kitapçı annem)
15. Bölüm: Adım adım sona yaklaşırken (Hanhan asya)
16. Bölüm: Gün yüzüne çıkanlar (Sevdicann)




17. Bölüm: FİNAL (ŞymCouture)



   Mélanie her okuduğu sayfadan sonra daha fazla göz yaşı akıyor, şaşkınlık, korku ve nefreti bir arada yaşıyordu. Bu kadar entrikayı beklemiyordu açıkçası. 



 

 15 Kasım 2064 / 00 :35

" Ben Velius : Rhett pisliğinden şüphelendik'ten sonra en baştan her şeyi bu deftere kaydedip onu tuzağa düşürmenin yollarını aramaya başladım ".

   Her şey Lexi’yle Yetimhaneden kaçtığımız gün başladı. Ben ona sırılsıklam aşıktım. Hiç söyleyememiştim. Belki farkındaydı bilmiyorum ama o aptal kardeşi Mélanie’nin bana olan duyguları yüzünden belki bana yaklaşamıyordu. Lexi’nin doğum günüydü, bundan 3 ay önce 25 Temmuz. Sadece onun çılgınca bir gün geçirmesini istemiştim. İlk defa sinemaya gitmişti sayemde, ilk defa deniz kenarında dondurma yemişti, ilk gece kulübüydü, ve maalesef ilk içkisi idi. Başta eğlenceli geçen bu günün gecesi hüsranla bitti. Sabah uyandığımızda beraberdik. Benim anlam veremediğim bir gülümseme sarmıştı içimi. Ama Lexi için pek ayni sayılmazdı. Benim kollarımda uyanınca büyük bir çığlıkla beni iterek oradan olabildiğince uzaklaştı. 

O günden sonra Lexi’yi ne kadar arasam da bulamadım. Kardeşi Mélanie dahi haber alamıyordu aylardır. Taki o lanet olası güne kadar. Onu öncesinde yetimhane kapısının önünde bir kaç defa rastladığım o herifle el ele gördüm. Rhett… İçimi saran bu nefretle, ilk işim Mélanie’nin yanına gidip onu kullanmak oldu. Ona yaklaşıp Lexi'ye varmaktı amacım. Mélanie’yi kandırmakta soğutmamıştı içimi. Önce içki, sonra kendimi eroin bataklığında buldum. Sadece bu unutturuyordu azda olsa Lexi’nin başka bir herifle beraber olmasını.
Her gün daha da çok yere batmış buluyordum kendimi. Hiç bir şey tatmin etmiyordu artık beni. Ne eroin, ne Mélanie aptalı ne’de uyku… Onları uzaktan izliyordum ara sıra belki geçmiştir sancılarım diye. Ama aksine içimi sarıp virüs gibi yayılmıştı tüm hücrelerime, Lexi Aşkı, ve Lexi Nefreti. Onları takibe almaya başlamıştım.
 Rhett ve Lexi’nin oldukları her yerde benim bir adamım vardı artık. Tüm işim onları kıstırmaktı bundan sonra. Ama dün !! Dün geri kalan günlerimi değiştirecek bir olaya şahit oldum. 
Her şey açığa kavuştu. Neden Lexi benden böylesine uzak kaldı, niye Mélanie’ye gelmedi, neden saklandı onca zaman… 
Rhett’i takip ediyordum öğlen 2 sıralarında, Onu Wolf isimli bir adamla konuşurken yakaladım.
Wolf ve Rhett’in konuşmalarında bunlardan bahsettiler:

Rhett, Lexi’yi kendine aşık etmek için Baron ve Wolf denilen şahıslarla anlaşma imzalamış. Ürettikleri Losyonlara ihtiyacı varmış.
Bir kaç araştırma sonunda Baronun, Wolf'un ne yaptıklarını ve Losyonların ne işe yaradığını örgendim. Baron en iyi adamı Wolf'la beraber “Yaşanabilir bir Dünya” adlı harekatıyla aslında Dünyaya hakim olmaya çalışan gizli iş adamıdır. Bilmediğim yerin kat kat altında bir yerde hazırladıkları Losyonlar ise içirdiği Kurbanları uyandırana kadar söylediği her şeyi bilinç altına yükleyip beyninin onu gerçekten yaşadığına ınandırmaktır. Şöyle ki Rhett pisliği Lexi’yi Barona deney tahtası olarak verip kendi çıkarı için henüz deneme aşamasında olan Losyondan acilen içirtip: “ Sen beni senelerce sevdin ama o korkunç Velius sana tecavüz etti, ama artık benimle güvende'sin ” deyip L216 deney olan Lexi'yi uyandırdı. Bunun sonucunda Lexi, aslında hiç tanımadığı Rhett’e senelerdir aşıkmış gibi Velius'ün, yani benim korkumla yaşamaya başladı.

Bunları duyduğumda hem şaşkınlık, hem öfke, hemde Lexi’nin o herife gerçekte aşık olmadığını bilmenin huzuru vardı. Bu karmaşıklıklara son verip Lexi'yi ondan kurtarmanın yollarını aramaya başladım. Ve ilk olarak bu deftere her şeyi baştan not etmeye karar verdim..



19 Kasım 2064 / 10:00

Baronun adına çalışan o Losyonları hazırlayan beyaz önlüklülerin yanına sızması için birin ayarladım. Pek kolay olmadı. En iyi bilim adamlarından, bol diplomalı, aynı zamanda paraya düşkün birini bulmak evet pek kolay olmadı. Rhett'i takip edip o gizli mekanlarına ulaştım. Tüm sermayem artık sadece Lexi'yi kurtarmak için. Bundan sonra içeride olan biteni bana aktaracak biri var, bu işimi kolaylaştıracaktır elbet. Rhett bekle az kaldı… ölümün benden olacak.


20 Kasım 2064 / 05:40

Buldum!!!! Lexi'yi o heriften nasıl kurtaracağımı buldum. Hep duyduğum o akıl almaz cesaretli Avcılara girip onlara yardım etmeye karar verdim. Avcılara yardım edip Skygge sürülerini yok edeceğim böylece Avcılar hariç herkesin hafızası yok olacak. Böylece Rhett fazlalığından kurtulmuş olacağız. Ama Lexi'nin tekrar baştan hafızasını bulabilmesi için onunda Avcı olup Skygge'leri yok etmesi gerekiyor… Onu Avcı yapmanın yolunu bulmalıyım.. Nasıl? O beni yolda görse tecavüzcü diye haykırarak kaçacakken nasıl onu ikna edebilirdim ki…



22 Kasım 2064 / 03:02 

Yine dayanamayıp o olmaz olası uyuşturucu satıcısından madde almışım kaç saat kendimi kaybettim bilmiyorum. Lexi’yi kurtarmanın derdine düşünce, bu bataklıktan kurtulduğumu sanmıştım ama uyandığımda evin içindeki midemi bulandıran çürümüş meyve kokusu, masada toz ve sayısını bilmediğim boş şişeler yığını beni kendime getirdi. Ne yapıyorum ben? Kalkmam lazım. Ne zaman geçecek bu baş ağrısı. Kalkmam lazım…



1 Aralık 2064 / 11:05

Avcılara girmeyi başardım. Onlarca soru ve tehditten sonra tuhaf bakışlara rağmen, başları olan Chet bana güvenmeyi seçti. Lanet olası bir Eroinman’dan ne bekleyebilirdi ki? Aslında beni Kabul etmesi bile mucizeydi. Ama çok eksilmişlerdi, güvenilir birine ihtiyacı vardi. Bu boşluğu doldurmanın tam zamanı, Chet’i tavlamanın tam sırası.
 Gerçek adımı sakladım onlardan, onlara adımın “ALEXIS” olduğunu söyledim.. Önce Chet’in en iyi adamı olmam lazım. Böylece bir an önce istediğim şekilde planlarımı uygulayabileceğim. Ama galiba bir kaç Skygge alt etmeden tam olarak içlerine almayacaklar beni.. Lexi için… yapmalıyım.



10 Aralık 2064 / 15:20

İNANAMIYORUM!! Bugün, içerideki adamım Lexi’yi Laboratuvara götürdüklerini ve bunları konuştuklarını anlattı:
Rhett için her şey yolunda gidiyormuş gibi görünürken, bir gün Lexi anlam veremediği bir saldırganlıkla uyanmış. Başta bunun sadece anlık sinir olduğunu düşünen Rhett, Lexi’nin “SENDE KIMSIN? Bana Lexi deme benim adım Velius” demesiyle, bu hallerinin Losyonun yan etkilerinden olduğunu anlayıp Wolf'un yanına koşuyor.
   Wolf'un yaptığı tetkikler sonucu Losyonun yan etkisinin olduğu hemde Lexi’nin hamile olduğu ortaya çıkıyor. Doğuma kadar, Velius karakterini yok edebilmek için yeni Losyon hazırlanıyor.
Tam 4 aylık hamile….. Benim Lexi’m 4 aylık hamile… Yani benim çocuğumu taşıyor. Bu şaşkınlıkla nasıl ilerlemem gerekiyor bilemiyorum. Nasıl onları zarardan kurtarabilirim? Lexi kendine Velius diyor! Bu nasıl bir karmaşa!



  Mélanie, soluksuz okuduğu defterin her sayfasını kızgınlıkla çeviriyordu.




29 Aralık 2064 / 00:20 

Uzun zamandır not alamadım çünkü bu sıralar Chet ve tüm Avcıların gözüne girebilmek için onların barınaklarında kaldım. Şüphe çekmemek adına bana ait hiç bir eşya almadım. Günlerdir tüm planları ve Skygge tuzaklarını incelemeye vaktim oldu. Aklıma gelebilecek tüm pislikleri yaptım bu iki hafta içinde, sırf şu Chet’in gözüne girebilmek için. Skygge’leri koruyan en iyi adamlarını dakikalar süren yumruk ve tekmelerden sonra yakaladım, kuytu bir köşede, viranelerin arasında kanlar içinde olan bu adamı odunlara bağlayıp canlı canlı yaktım, yetmedi silah zoruyla topladığım Skygge bilgileri ve daha cabası.. Umarım işe yaramıştır. 
Kendimden tiksiniyorum...

Artık Lexi'yi, daha doğrusu kendine “Velius” diyen Lexi'yi Avcı yapmam gerekiyor… İyi ki kendi ismimle katılmamışım Avcılara. 
Lexi benden korkuyor benim ona tecavüz ettiğimi zannediyor beni nerede görse bilir. Ama “Velius” olduğu zaman hiçbirimizi bilmiyor! Onun “Velius” olduğu zamanlarında ona yaklaşmak tek çarem.



31 Aralık 2064 / 22:15

Bugün Lexi’yi takip ederken onun çok farklı olduğunu gördüm, “Velius” olduğunu tahmin etmek hiç zor değildi benim için. Lexi’nin bakışlarında umut görüyordum ben, aşk, özlem, mutluluk.. Ama “Velius” ün gözlerinde sadece boşluk vardı, bu boşluk ya endişe ya da nefreti simgeliyor.. bunu anlamak için ona yaklaşmam yetti. İlk defa bir kadından tokat yedim. Anın şokuyla kulaklarımın çınlaması beni dengesizleştirsede, kolundan tutup “Velius” ün kaçmasına engel oldum. Ne kadar sabitlemeye çalışsam'da, gücüyle beni hayretler'de bırakan “Velius” kendini bana bırakmadı, ve dakikalarca boğuştu.

“VELIUS DUR ARTIK SANA ZARAR VERMEYECEĞİM!” diye bağırdım. Neyse ki durdu… Ona adıyla hitap etmeme şaşırdı, çünkü ismi hariç kimseyi hatırlayamıyordu! 
« Kimsin sen ?? Adımı nereden biliyorsun ?? »
« Bana güven, hiç bir şey hatırlamıyorsun. Ben sana yardım edeceğim. Avcı olup Skygge’leri bitirmeye yardim etmen yeterli olacaktır ; her şeyi hatırlayacaksın. » dedim,
Kabul etti; Hatırlamak için değil ; sadece Skygge öldürmenin hazzına varmak istiyordu. 



2 Ocak 2065 / 00 :50

1 aydır Avcılarla beraberim. Başta beni sınamaktı Chet’in bana verdiği tüm görevler. Ama şimdi Chet her işini bana söyler oldu, daha doğrusu her pisliğini. Benim soğukkanlılıkla yaptığım tüm işkenceler onun gözünde değerimi arttırdı. Bana oğlum dedi bugün. Bu güzel birşeymi? Chet gibi bir manyağın oğlu olmak? 
Yine dayanamıyorum günden güne artan bu hap ve toz isteklerim beni çıldırtacak.



8 Ocak 2065 / 13 :30

Karnı günden güne büyüyor Lexi’nin ne kadarda güzelleşiyor. Ona sarılıp öpemesemde az kaldı artık… tek tesellim bu. Arada "Lexi" olup kayboluyor, bir kaç gün sonra “Velius” olarak geri geliyor yanımıza. Chet benim hatırıma ve “Velius”ün silah kullanımı ve görevlerde başarılı olmasından dolayı kaybolmalarını görmezden geliyor.
Yarın büyük gün. Güzel görünüp Skygge karargahına sızdık “Velius” ve ben. Onları içten alt edeceğiz. Kimseye haber vermedik, Chet bile bilmiyor. Tüm tuzakları itinayla yavaş yavaş yerlerine yerleştirdik. Haftalardır yaptığım bu çalışma, planlar, her şey, artık yerine oturdu, son noktayı bekliyor.
Artık tünelin ucundayız aydınlıklar bize doğru koşarcasına geliyor.






11 Ocak 2065 / 03:25

Olmadı .



14 Ocak 2065 / 11:50

Dayanamıyorum; tüm planlarım alt üst oldu. Rhett “Velius”ü takip etmiş, onun Avcılara girdiğinden haberi olmuş. Yanında beni görünce yine yaptı alçaklığını.
 Lexi o gün “Velius” olmamıştı. Ne büyük bir talihsizliktir bu! Gelmemişti yanıma! Rhett’te bunu kullanıp bana ulaştı. Hemen tuzaklardan uzaklaşmamı ve tüm Avcı planlarını Skygge’lere vermemi istedi! Yoksa Lexi’yi kaybetmemek için O’nu öldürecekti! Evet yapardı! Sırf Lexi ondan başkasının olmasın diye onu öldürebilirdi. Bana bunun karşılığında doğumdan sonra bebeğimizi bana vereceğini söyledi. Skygge’lere karşılık bebek!

Rhett tabi istemezdi Skygge'lerin yok olmasını. Yoksa Lexi her şeyi hatırlayacaktı onun saltanatı sona erecekti.

Kabul ettim.



24 Ocak 2065 / 15:00

Üç ay kaldı doğuma. Perişanım böyle bitmemeliydi her şey. Onu sevdiğim için Kabul ettim ama niye hala çok acı çekiyorum. 



25 Nisan 2065 / 12:01

Hastane kenarında izledim onları. Bugün doğdu. Neden kendi kızıma bu kadar soğuk'um? Cilla. Adını Cilla koydular. Ben onu alırsam Lexi ne olacak? Ama almam lazım; Rhett hiçbirini hak etmemişti zaten! Neden hala deftere yazdığımı bile bilmiyorum her şey bitti! Bana iyi geliyor galiba. 



10 Mayıs 2065 / 15:30

Cilla doğumundan beri hastanedeydi; doğum esnasında oksijensiz kalmışmı ne! Zaten bu sıralar bunları anlayacak gücüm yok! Evi toparlayacak birini bulmaya bile gücüm yok. Bugün Onu almaya gideceğim.



20 Mayıs 2065 / 9:00

Ben aşağılık birisiyim evet aşağılık herifin tekiyim! Cilla'yı aldım ama onun engelli olduğunu görünce yapamadım! Başta çok uğraştım çok! Ama beni benden alan, kendimi kaybettiren bu bağımlılığım ve zaten Lexi’siz olmanın eksikliği onu geri götürmeme neden oldu! Onu Lexi’ye götürdüm ama O alçak Rhett göstermeden yurda Verdi! Elimden hiç birşey gelmiyor. Lexi’ye yaklaşamıyorum bile. Buda yetmezmiş gibi alçak Rhett’in Lexi’ye yeni Losyon içirdiğini öğrendim ! Doğumdan sonra bebeğini bulamayan Lexi kriz geçirmiş o zayıflığından faydalanan Rhett yeni Losyonu uygulayıp Lexi’ye: “Veliusü, Tecavüzü, Cillayı, Yetimhane’yi unutmasını, sadece Rhett’i sevdiğini hatırlamasını” bilinçaltına yüklemiş, yine saplantılı aşkıyla Lexi'nin hücreleriyle oynamış.. Rhett’in tekrar Losyon kullanmasının amacı, Lexi’deki “Velius” karakterini ortadan kaldırmaktı. Böylece sadece Lexi kalacaktı, ve o Skygge’leri öldürmek isteyen güçlü “Velius” kaybolacaktı. Ama aptal Rhett, saplantısı yüzünden henüz etkisinden emin olmadıkları bu Losyonun tekrar ona zarar vereceğini düşünemedimi?
Lexi bu sefer sadece “Velius” değildi.. Artık uyandığında “Cilla”’da oluyordu.

Mélanie'nin yetimhaneden beri görmediği ablasının ne yaşadığından haberi bile yok. Ona anlatmak istiyorum ama Lexi Baronun koruması altında artık. Işleri bitene kadar Lexi’yi bırakmayacaklar. 
Bilmiyorum hayatımın geri kalanını nasıl geçireceğim. Kendimi çok güçsüz hissediyorum.



05 Haziran 2065 / 22:30

Rhett!!!! AH RHETT! Beni tuzağa düşürdü! Lexi'yle geçirdiğim geceyi ve çocuğumuzun olmasını hazmedemeyip beni polise şikayet etti! Bu başıma gelene inanamıyorum! "Asıl kötü O! Losyon hazırlayıp dünyayı zehirleyecekler Polis bey" dedim haykırdım karakol koridorlarında! Ama onlar sadece güldüler bana! Inanmadılar!!! "Sizi Laboratuvarlarına götüreyim sonra yine beni hapsedin" desem'de dinleyen olmadı! Günler süren beklemelerden sonra ayağıma bileklik takıp ev hapsi verdiler!!! Başımda Mélanie'yle nasıl bekleyeceğim onlarca ay !! 
Intikam almalıyım.. Sabrederek soğuk intikamıma hazırlanmalıyım... 



6 Eylül 2066 / 22 :05

Aylar sonra tekrar yazıyorum...
Tam 16 ay olmuş ben yazmayalı. Tam 1 sene ve 4 ay olmuş Lexi'den haber almayalı. Tam 2 sene olmuş Mélanie’nin ablasını görmeyeli. Cilla.. oda 2 yaşındadır artık.. 
Yazamadım bunca zaman. Yazamadım çünkü yazsaydım kabarır, ayağımdaki bilekliği, cezamı düşünmeden çıkıp o Rhett'in sonunu getirirdim!
 Beni eroin bataklığına sürükleyen Rhett ve Lexi yüzünden aylardır evden dışarı adım atamıyorum! Mélanie’de başımda her gün beni bağımlılıktan kurtaracağını ve evleneceğimizin hayallerini kuruyor halbuki sadece ona muhtaç olduğum için yanımda tutuyorum haberi yok! Lexi’yi tamamen kaybedince yıkıldım kalkamayacağım zannetmiştim! Tüm param hayallerim hepsi o Rhett ve Lexi uğruna gitti! Aylardır evde gördüğüm tedaviler beni ayağa kaldırdı. Artık aradan uzun zaman geçti, Lexi umurumda bile değil! Beraber olduğumuz o gün kaçmasaydı benden belki böyle olmayacaktı. Ama keşkeler için çok geç. Zaten bundan sonra eskiye dönmek imkansız. Artık tek istediğim, benim hayatımı bu hale getiren Rhett’den öcümü almak.



7 Eylül 2066 / 14:20

Avcılar onlara ihanet edenin Lexi’nin yani “Velius” ün olduğunu zannediyorlardı aylardır. Ama “Velius” genelde Baronun yanında veya diğer karakterleri “Cilla, ve Yunna”yla uyandığı için pek Avcılara uğramıyormuş son zamanlarda, Chet'te ondan intikam almak için doğru zamanı bekliyordur.
Chet ben “Alexis” ‘i oğlu gibi severdi. Benim ihanet edebileceğimi aklına bile getirmemiştir; zaten benim Skygge’lerde mahsur kaldığımı zannediyor.

Rhett benim varlığımı tamamen unuttu. Artık benim Rhett’i yok etme vaktim geldi!



15 Eylül 2066 / 02:05

Günlerdir takipteyim. Ne Lexi nede Rhett ortalarda yok! Laboratuvarın önünde saklanarak saatlerce günlerce bekledim ! Hiç bir iz yok. İçeriye daha önce soktuğum satılık bilim adamına bugün tekrar ulaşmam lazım, hala orada çalıştığından eminim.



17 Eylül 2066 / 20:05

İçer'deki adamımla tekrar anlaştım benden kopardı yine paraları satılık herif, ama işe yaradı ondan büyük bilgiler aldım! Evet Lexi ve Rhett oradalarmış, aylar süren bitmek bilmeyen deneyler hala sonuca varmamış. Baronla imzaladığı anlaşma yüzünden Rhett onun emrinden çıkamıyor! Yarın yeni Losyon denemeleri olacakmış!







19 Eylül 2066 / 00:50

Bugün yeni Losyon denendi! Baronun en sevdiği deneyiydi Lexi, çünkü o çok dayanıklı ve geçmişi acılarla dolu bilinçaltı mahvolmuş biriydi. Eğer Losyon onda doğru etkisini bulursa, dünyadaki diğer herkese'de etki yapacaktı.
Senelerdir uğraştıkları Losyon belki artık buydu sadece Deneyin uyanmasını bekliyorlardı artık.
Lexi uyandı; Artık “Velius” karakterinin yok olduğuna ve Losyonun bulunduğuna sevinecekler iken Lexi bir anda kalkıp oradakilerle delicesine savaşmaya başladı. 
Rhett Baron Wolf ve diğerleri anladılar ki yeni çıkan bu karakteri hiçbirine benzemiyor! Cok daha kuvvetli ve korkusuz biri olmuştu Lexi!
Oradaki tüm korumalara rağmen benim adamımın yardımıyla Baronun karargahından kaçmayı başarmış.
Rhett : “Simdi kim oldun ha? Kimsin?? Adin ne?” Diye bağırınca; Lexi: “Adelyta!” diye bağırıp ortadan kayboldu!
Ahh keşke orada olsaydım! Onların bugün oradan çıkacaklarını tahmin edemedim! Olanları duyunca Adamımın Rhett’i takip etmesini istedim. Zaten Rhett'de karanlık sokaklarda gözden kaybettiği Lexi'yi, yani “Adelyta”yı aramaya çıkmıştı.



Mélanie bu okuduklarına hayret ediyor. Tüm olan biteni anlamıştı, şaşkınlıkla kendi kendine:

“Evet Bu o gündü işte! Rhett’in Ablamı sokakta baygın buldugu gün! Hani sonrada Rhett’in Ablama "şimdide kim oldun? Cilla'mı Yunna'mı Adelyta'mı ?" dediği, Ablamın'da hiç bir şeyi hatırlamayıp kendini arabadan denize attığı gün! Bütün bu olanlarla baş edemeyip Rhett’in beni bulup ablama götürdüğü gün! Ablamda'ki unutkanlıkların büyüklüğünü görünce Doktor Hugg ‘a gitmiştik! Meğer hepsi oyunmuş! Rhett ablamın nesi olduğunu gayet iyi bildiği halde, beni tatmin etmek için şizoid kişilik bozukluğu hastalığı kullanmış! Tamda ablama uyuyordu bu hastalık! Tüm belirtiler mevcuttu! Nasıl anlayabilirdim ki?!

Ama sonra Doktor Hugg beni uyarmıştı! Rhett’in sorumlu olabileceğinden bahsetmişti. 
Rhett bizi Wolf'un yanına götürmüştü ablam "Cilla" olduğunda, "Wolf bize yardım edebilir" diyerek. Ah aptal Mél, nasıl olur'da Wolf'un oraya gittiğinde anlamadın bir iş karıştırdıklarını! Niye hep iyi niyetli yaklaştın Rhett’e! Wolf sadece ablana yardim edecek bir doktor diye nasıl kendini kaptırdın?!”

Mélanie kendi kendine kızarak olan biteni kafasında toparlamaya çalışıyordu. Defterde kalan son sayfaları titreyerek çeviriyordu.




30 Eylül 2066 / 02:05

Dün Skygge'lere gittim. Avcıları ispiyonlayarak onlara yardım ettiğim için bana yardım edeceklerinden emindim. Onlarda zaten yardım etmeyi kabul ettiler. Skygge'leri Baronun karargahına götürdüm. Içerdeki adamım kapıdaki askerleri oyalarken büyük adımlarla içeriye sızdık. Bütün mesele içeriye girmekteydi zaten, sonrası kolay oldu; Skygge'lerden korkanlar kaçtı, korkmayanlar atışmaya kalktılar tabii onu'da başaramadılar, oldukça hızlı olan bu sürüye Avcılar hariç kimse kafa tutmak istemezdi zaten. Ben Wolf'un odasında saklanırken, Skygge'ler karargahın en alt katına, yani laboratuvarlara gizlice C4 patlayıcılardan yerleştirdiler. Sadece Rhett'in gelmesini bekliyorduk artık. Rhett geldiğinde ondan bunca senenin öcünü alacaktım. Önce onu orada canı çıkana kadar pataklayacaktım. Sonrada Skygge'lerle oradan ayrılıp yeterince uzaklaşınca, uzaktan kumandam'la rezil laboratuvarlarını patlatacaktım.....



 
Mélanie şaşkınlıkla kendi kendine: " Evet!! Evet; O gün Wolf'un yanına gitmiştik, Baronun karargahında iken bizi camlı odaya götürmüşlerdi, birileri bizi elektroşokla bayıltmıştı! Ne olduğunu anlamamıştım ama ablamın endişesiyle düşünmeye bile vaktim olmamıştı! " diyerek heyecanla okumasına devam etti.



    .....Ama hiç beklemediğim bir aksilik oldu! Mélanie ve Lexi'de Rhett'le beraber geldiler. Ne yapmalıydım? Lexi ve Mélanie'ye rağmen, onları düşünmeden aylardır kafamda kurduğum plana'mı uymalıydım? Ahhh yoksa Lexi ve Mélanie için yine her şeyin mahvolmasına izin'mi vermeliydim!? Anında karar vermek zorunda kaldım! Cam odaya götürdükleri Lexi ve Mélanie'yi Baronun askerleri elektroşokla bayıltınca, Skygge'lere kızları onların ellerinden alıp götürmelerini söyledim. Yerleştirdiğimiz patlayıcıların ateşleme sistemini devreye sokmaya vaktimiz olmadı! Skygge'ler kızları götürürken azalmış'tık, askerler beni yok etmeden oradan acilen çıkmam gerekiyordu!
Hiç bir şey yapmadan gitmeyi sindiremedim; Rhett'in olduğu odaya girip tüm gücümle yumruk atıp "Artık Velius benim" diyerek ona az bir süre için de olsa Lexi'yi kaybetmenin acısını yaşattım!
Skygge'ler, baygın Lexi ve Mélanie, ve ben oradan olabildiğince uzaklaştık.
Mélanie ablasının durumunu bana günler öncesinden anlatmıştı; bende bilmiyormuş gibi şaşırmış yüz ifadesiyle onu dinlemiştim. Bana doktor Hugg'la anlaştığını, Rhett'ten gizli buluşup Hipnoz seanslarıyla Lexi'ye yardım edeceğini söylemişti..
Onları önce güvenli bir yere, Skygge karargahına götürdüm.. Uyanınca'da Doktor Hugg'le buluşmaya gittiler.
Umarım Hipnoz seansları işe yarar ve Lexi her şeyi hatırlar.
Artık ona aşık olmasam'da Rhett'ten kurtulmasını istiyorum.
Elimde, uzaktan kumandayla eve döndüm. Bu planında alt üst olduğuna inanamıyorum...




   Mélanie o günü çok iyi hatırlıyordu. Skygge'lerin yanında uyanınca çok şaşırmıştı neler olduğunu anlamamıştı. Ama Skygge'lerin ısrarıyla konuyu kapatıp acil Doktor Hugg'ün yanına, kliniğe gitmişlerdi. Zaten bunları düşünecek pek vakti olmamıştı. Hipnoz seansında ablası her şeyi hatırladığını, Velius'ün ona tecavüz ettiğini ve Cilla diye bir kızı olduğunu söylemişti! Zaten daha öncesinden Rhett Mélanie'ye bir kaç defa Velius'den hoşlanmadığını ve Avcıları onun ispiyonladığını söylemişti. Ama Velius'e delicesine aşık olan Mélanie aldırış etmemişti.
Bu duyduklarının şokuyla hiç bir şeyi düşünmeden Chet'in yanına gidip yardım istemişti. Chet'te onları ispiyonlayanın, Avcıların dağılmasının sebebinin, "Velius" olarak bildikleri Lexi değil, ama "Alexis" olarak bildikleri Velius olduğunu anlattınca, beraber kurdukları planla Velius'ü öldürmüşlerdi.

   Mélanie: "Hipnoz seanslarında sadece ilk Losyona kadar açılmış demek ki tüm hatıraları! O yüzden Velius’ün ona tecavüz ettiğini söyledi Dr Hugg'e ve bana! Demek ki Hipnoz seansları işe yaramış ama yetmedi! Tüm gerçekleri hatırlamasına yetmemiş! Ama ben ne yaptım?? İnanamıyorum ne yaptım? Velius’ü ablama tecavüz ettiğini zannederek öldürdüm! 
Evet Velius beni kandırmış bunca sene! Evet Avcılara girip kötülükler yapmış! Evet Cilla’yı önce ablamdan koparıp sonra bakmamış! 
Ama hepsi ablam içinmiş! 
Baronun laboratuvarlarına yerleştirdiği patlayıcılardan Ablam ve Benim için vazgeçmiş! Rhett'ten intikam alamadı bizim için!!
Ama Onu Rhett yüzünden öldürdüm!! 
Rhett bana Avcıları ispiyonlayanın Velius olduğunu söyleyince gidip Chett’en yardım istedim! 
O’da zaten dağılmış olan Avcıların intikamı için başta oğlu gibi sevdiği Velius'ün, şimdi sadece gebermesini istiyordu! Acı çekerek ölmesi için hapları vermişti bana! Bu nasıl bir yanılgı!! İnanamıyorum!"
Velius'ün defteri burada sona ermişti.. sonrasını yazamazdı ki.. Onun için artık zaten sondu. 

   Ablasının, yeğeni Cilla'nın, kendisinin, ve az da olsa Velius’ün intikamını almak istiyordu artık Mélanie. Bunu Velius’ü unutmadan hemen halletmesi gerekiyordu! Ne yapmalıydı? Rhett ondan şüphelenmeden ona en büyük acıyı yaşatmalıydı !  Daha önceden sadece bir defa gittiği Baronun yanına gidip önce orayı imha etmeliydi!!

   Mélanie tüm soğukkanlığıyla önce Rhett'in yanına gidip; beraber gittiklerinde gördüğü, Rhett'in kullandığı, Baronun büyük binasının tüm kapılarını açan Elektronik Giriş Kartını, cebinden şüphe çekmeden aldı. Sonra'da Velius'le kaldığı eve son defa uzaktan kumandayı almak için gitti.

   Üzerine beyaz önlük giyip Bina'ya giriş yaptı ve bitmek bilmeyen asansörle inebildiğince aşağıya indi. 
Laboratuvardaki, " Dioxyde d'azote, 7-Aminoactinomycine, Difluorure d'oxygène" yazılı ve buna benzer karmaşık yazılı tüm sıvıları yerlere serpti. Ateşle temasta patlayan bu sıvıları dökerken kimsenin fark etmemesi için öğle yemeği molasını seçmişti Mél. Geriye kalan sadece mola da bile çalışan 2/3 kişiye kendini belli etmeden halledip oradan ayrılmaktı.

   Skygge ve Velius'ün yerleştirdiği uzaktan kumandalı patlayıcılar o laboratuvarları alt üst etmeye yetiyordu aslında, ama Mélanie sıvıları yere dökerek patlamanın 10 kat büyük olmasını ve tüm binayı içindekilerle yok etmesini sağlamıştı!
Artık acımıyordu! Kimseye! Zaten orada çalışan kimse acınmayı hak etmiyordu.

   Patlayıcıların ateşleme sistemini devreye soktu, ve oradan sakince ayrıldı. O Binanın büyük kapısından çıkmadan fark etmişlerdi laboratuvarlardaki serpilen sıvıları. Ama çok geçti artık. Mélanie attığı her adımda bina'dan uzaklaşıyor, onlarsa ölüme yaklaşıyorlardı.
Mélanie üzerindeki önlüğü çıkardı, uzaklaştı, uzaklaştı, ve o çilek kırmızısı düğmeye bastı.




"Dünyayı mahvetmek isteyen bu harekatı yok etmiştim! Losyonu bulamadan yok oldular! Şimdi sıra sende bay Rhett" .




   Baronun karargahını zevkle patlattıktan sonra, Mélanie soluğu Rhett'in yanında aldı. Klinikte idiler, ablası orada yorgun ve bitkin vaziyette henüz hangi karakteriyle uyandığını bilmeden uzanıyordu.

Mélanie güler bir yüzle:
- "Rhett özel konusabilirmiyiz? Gel yandaki boş odaya geçelim, ablam biraz daha dinlensin" 
- "Ne oldu Mél? iyi görünüyorsun?" der Rhett yan odaya girerek,
- "Çok iyiyim Rhett, hayatımdaki en büyük iyiliği yapacağım Dünyaya"

Şaşkın bir gülümsemeyle Rhett:
- "Ne diyorsun anlamadım? Ben bir ablana bakayım"
- "Aa aa sen burada durmalısın tatlım" diyerek Mélanie kapıyı kilitler. "Ablama yaptıklarını öğrendim, Losyon Baron Velius Cilla, her şeyi. Son bir şeyler demek ister misin? Gerçi kötülere son arzu sorulmaz imiş"

Bir an neye ugradığını şaşıran Rhett hemen kendini toparlayıp:
- "Ah öğrendin demek, anlatan Velius'mü? Tabikide o! Siz yetimhanede iken Onu ilk Lexi'yle gördüğümde bitirmeliydim işini!" dedi Rhett elini yumruklayarak.
- "Yani inkarda etmeyeceksin öylemi? Benden korkmuyor musun?"
- "Mél, Mél saçmalama senden neden korkayım? Ablana yaptıklarıma bir bak! Yapabileceklerime bir bak; senin korkman lazım anlamadın mı hala ? " der dalga geçen tavırlarıyla.

Mélanie, Rhett'e bir soluk mesafesiyle yaklaşıp kulağına: "bu kadar emin olma bence" deyip, Laboratuvarı patlatmadan önce aldığı SON losyonlu iğneyi Rhett'in boynuna geçirir.

Rhett tüm gücüyle Mélanie'yi ittirir, iğneyi çeker. 
- "Ben Lexi'yi herkesten çok sevdim, Ona zarar vermek istemedim sadece benim olsun is.." der Rhett titrek, yorgun, uyumak isteyen bir sesle.
Bunlar son cümleleri olur, konuşamaz hale gelir. Çok geçtir artık, tüm losyon vücuduna enjekte edilmiş, kanına karışmıştı artık, beynine varmasına saliseler'den daha az zaman kalmıştı. 
Mélanie'nin intikamı en acısından olmuştu, Rhett'i kendi silahıyla vurmuştu. 

- "Hazır mısın Rhett? az kaldı, birazdan uykunda sana, bize dair her şeyi unutup sadece kendini intihar etmeni söyleyeceğim. Ha eğer Losyon yan etki yapar'da intihar etmezsen, sorun değil, seni kurtarabilecek kimse kalmadı, boş ve yalnız, kendi adını bile hatırlamayacağın bir hayatı yaşarsın, tıpkı ablamın son iki senesi gibi" der Lexi, yüzünün tüm kaslarını gülmek için gererek.

   Rhett son defa Mélanie'nin merceklerinin en derinine bakar, ağlamak, gülmek, haykırmak, kaçmak ister, ama büyük bir acıyla bu kısa süreli uyku için gözlerini yumar.
Mélanie dediğini yapar. Ve sonsuza dek Rhett'ten kurtulurlar.



......



Artık Mélanie ve ablasını ayırabilecek hiç bir güç yoktu. Mélanie düzenli hipnoz seanslarıyla ablasının kurtulmasını bekliyordu her geçen gün. İstediği gibi de oluyordu. Lexi günden güne bazı kısımları hatırlayıp, bazı karakterlerini siliyordu. 
En büyük umudu olan Cilla'yla beraber, daha temiz bir hayata uyanıyorlardı artık.







SON



19 yorum:

  1. Not:
    Arkadaşlar öncelikle sizleri beklettiğim için özür dilerim; yazımdan emin olmadan yayınlamak istemedim.
    Uzun bir bölüm oldu farkındayım ama derleme yapınca anca bitti :)
    Tüm bölümleri defalarca okudum; tüm blogger arkadaşlarımın eklediği detayları inceledim. Hiç bir ayrıntıyı atlamak istemedim. Herkesin kattığı bölümden bir kısım eklemek istedim FİNAL bölüme.
    Türkçe klavyem olmadığı için "ğ-ş-ı" ları olabildiğince düzeltmeye çalıştım, hatalarım varsa affola.

    Bana ilk hikayemi yazma fırsatı veren Dream'e çoook teşekkür ederim. Yeni tanıştığım 16 bloggerlede tanıştığıma çok memnun oldummm :)

    Sorularınız olursa çekinmeyin. İnşaALLAH hayal kırıklığı olmaz sizin için ve beğenirsiniz :)

    YanıtlaSil
  2. Aman Allahım Şym :))) Kaç seferde okudum bilmiyorum ama: KOCAMAN TEBRİKLER!
    Bütün detayları 'günlük' ile bağlaman çok başarılı! Her konuyu da çözebilmişsin... Tarihler, açık konular, Lexi...
    Gerçekten tebrikler!
    Eline sağlık!!
    Böyle bir bölüm için erken bile yazmışsın...

    Haydi bakalım mutlu son :)

    Not: hikaye yazmayı bırakma...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağınık Anne çok sevindim beğendiğine :-))) heyecanla ilk yorumu bekliyordum açıkçası beni rahatlattın :-))
      Umarım bundan sonra başka hikayelerde yazabilirim.
      Çok mutlu oldumm

      Sil
    2. Dağınık!a katılıyorum..."hikaye yazmayı bırakma"
      Şu Lexi de ölse oldurdu yaa :))) Herkesi öldüresim gelmişti ama Rhett gitti iyi oldu :)))

      Sil
    3. Haha :)) aslında bünyesi kaldırmadı ve öldü deyip Lexi'yi öldürebilirdik hiç aklıma gelmedi.

      InşaALLAH yazmak isterim bu konuda motivasyon oldu bana bu etkinlik
      :)

      Sil
    4. Hikaye sarpa sardıkça büyük bir katliam yapasım geldi, herkes ölsün demiştim :))

      Sil
    5. Geç dönüş için özür Şeyma, evet kesinlikle çok beğendim! Olayları çözmek için günlüğe bağlaman ve sonlandırman zekiceydi! Giflere ayrıca bayıldım :)

      Sil
  3. Ömcelikle Şym Couture! tebrikler, alkışlar sana gelsin... Özenin, kurgun, bu kadar detaylı irdelemen günlük şeklinde yansıtman çok iyi olmuş, akıllıca!!!... Rhett'in başından beri kötü adam olmasını ve ölmesini çok istiyordum bunun için de çok çok teşekkürler :))) Fantastik başlayan hikaye, tasavvufa döndü, ordan güncel seyretti, sonra tekrar fantastik ilerleyiş, bilim kurgu ile finale bağlama... ne bölümlerdi!!!... Güzel bir deneyim oldu, herkesin kalemini, hayal dünyasını gördük... Emeğine, sabrına, kalemine sağlık, finale yakışır olmuş... Süpersin!!!! Helal!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))) çok teşekkür ederim Korefenomeni senden bunları duymak çok mutluluk verici.
      Evet çok farklı bir etkinlikti, güzel bir deneyim oldu benim içinde.
      Ne mutlu bana eğer diğer bölümlere layık bir final yazabildiysem :)))

      Sil
    2. Bundan iyisi olamazdı, ellerine sağlık ;)

      Sil
  4. Ancak bu şekilde toparlanabilirdi. Harika olmuş, tebrik ederim. Uzun olmuş ama çok güzel bir final olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evtt uzun oldu baya pekte laf süslemeleri yapamadım konu dağılmasın diye :)
      çok sevindim beğenmene Sevdicann :))

      Sil
  5. Harikaydı :)
    Vel basından beri iyisi Rehtt 'te kötüydü resmen ters köse oldum :)
    Harika bir bölümdü ellerine sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok teşekkür ederim Esra.
      Açıkçası diğer bölümlerdeki tüm detayları toparlayınca sonunda Rhett kötü çıkıyordu; Kötünün karşısına bir iyi lazımdı; bende en iyisi Velius'u iyi yapim dedim :D
      Seninde beğenmene çook sevindim :))

      Sil
  6. Son cümleyi okumamla o ana kadar sabreden tüylerim diken diken oldu. Bu ne muhteşem bir hayal gücüdür ki bütün bölümlerin esintileriyle daha da anlam kazanıp toparlayıcı mesuliyetini de yüklenmiş.Seni kutluyorum Şeyma kızım. Şimdi senden ricam,Biraz sağlık sorunlarım var. Ama her gün belli bir saatte nette olurum kısmetse. Bu hikayemizle ilintili olarak Dreamella kızım , ya da ortak olarak hepinizin bir düşünceniz,kararınız nihayetinde, yapmam gereken bir şey olursa sana vereceğim gmail adresimden beni bilgilendirmeni rica edeceğim. Seni kutluyorum ve diyorum ki:Hikaye yaz Şeyma kızım. İnan çok başarılı, yani yeteneklisin.Bayıldım.Güzel, huzurlu bir pazar günü dilerim sana ve yorum bırakmaya gelen tüm kızlarıma. Sağlıcakla kalın hepiniz.Gözlerinden öperim yavrum.Sevgilerimle.Ece ablan :) gmailim: eceevren20@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle geçmiş olsun abla, ALLAH'tan şifa diliyorum senin için.

      Tabi,memnuniyetle sana gmail'inden haber veririm, hikayeyle alakalı herhangi bir konu olursa.

      Beğenmeniz beni nasıl mutlu ediyor bilemezsin ablacım, çok sevindimmm yorumuna :)
      Hipnoz seanslarıyla kurtulacak Lexi :) Buda senin fikrindi :)
      Görüşmek üzere
      Saygılarımla

      Sil
  7. Sağol Canım, amin.Çok teşekkür ediyorum. Sevgilerimle.Ece ablan :)

    YanıtlaSil
  8. Ama diğer arkadaşlar nerede :( görmediler mi daha acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum Dağınık Anne.
      Dream bu sıralar yok blogda umarım iyidir :(

      Diğer arkadaşlar'da Dreamin sayfasından takip ettiklerini düşünüyorum. Haberleri olmamış olabilir

      Sil