27 Mayıs 2014 Salı

Bebek Yaka


Dikmiş olduğum bebek yakalı kıyafetimi sizlerle paylaşmak istedim. Bu sene vazgeçemediğim bir tarz yakalara bayılıyorum. Kalıp olarak buna benzer başka bir üstümü kullandım. Benim için en keyifli tarafı boncuk dizme işlemi oldu.


Ön tarafında hafif hareketlilik katan bölümü dışı ve içi ile fotoğrafa çektim ( Öndeki bölümler içe doğru kıvrılır, ortadaki boşluk dolması için arkadan uzun bir parça yerleştirilir )


Ne kadar karanlık ve korkunç gece geçirdiğimi sizlere gösterebilmek için odamın camından bitmek bilmeyen şimşekleri telefonumla çektim ( fotoğrafa çekebilmek için ne kadar zorlandığımı hiiiç anlatmıyorum ) Buranın iklimi çok tuhaf, ya donuyoruz ya pişiyoruz, hatta her ikisini aynı gün yaşadığımız bile oluyor..
Ama her gecenin sonunda olduğu gibi bu geceden sonrada çok şükür sabah oldu ve güneşimiz teşrif etti :)







7 yorum:

  1. Merhaba ben geldim. Benim de bunun gibi bir bebe yaka bluzum vardı ne çok giymiştim. Ellerine sağlık, yaka işlemesi de çok güzel olmuş. Canım takip et butonunda sorun var takibe alamadım. Tekrar denemeye devam edeceğim, sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldinn :) Beğendiğine çok sevindimm :)
      Bu takip etme sorununu daha çözemedim arada bir sorun yapıyor maalesef :(

      Sil
  2. merhaba suanda bloga katıldım sorun çıkmadı

    YanıtlaSil
  3. harika fotolar yakalaıssınız yanlız =) elinzie sağlık

    YanıtlaSil
  4. Boncuk islemeri sana gonderiyorum o zaman:) zira benim hic sabrim yok boyle seylere:)) Cok chic olmus, guzel gunlerde giy hayat...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olurr gönderin zevkle yaparım :) :)
      Teşekkürler yorumlarınız içinn

      Sil