25 Mayıs 2014 Pazar

Eski Pantolondan şort.


Eşimin senelerdir dokunmadığı, hiç açmadığımız dolabın köşesinde, adeta çürümeye bırakmış olduğu pantolonları "saysam bitmez" hale gedi. Eşim, şimdi size gösterecek olduğum terk edilmiş zavallı pantolonun bir işe yaramayacağını söylüyorduki, çok şükür biz hanımlar olarak herşeye bir çare buluyoruz: Yazın giyebilmesi için bu pantolonu şort haline getirebileceğimi söyledim veee yaptım. Eşimin çok hoşuna gitti, diğer giymediklerinide bu şekil değiştirmeyi düşünüyorum..

1)  Pantolonumuzun ilk ve son halleri:
şort diz altında bitiyor.

 

2)  Birde kenarına bir cep ekledim :) Nasıl olmuş?

 








10 yorum:

  1. Sizde hiçbir şeyi atamayanlardansiniz galiba bende herseyi degerlendirmek bence mükemmel elinize saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynenn herşeyi kullanmayı çok severim, istediğim kumaşları bulamayınca kullanmadığım etekler kıyafetler devreye giriyor :)

      Sil
  2. Atilmayip degerlendirilen her her mukemmeldir. Sort cok guzel olmus, koca kisisi artik soylenmeyi birakmistir umarim:))
    Takipcilerin arasina giremedim, sanirim sorun var, daha sonra tekrar deneyecegim, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) evet çok beğendi :).hmm daha önce başkasıda aynısını söylemişti neden olabilir acaba..?

      Sil
  3. Çok güzel yapmışsın eskiyi değişrip kullanmakta ayrı bi zevk iyiki paylaştın bi yoklama yapim bari dolaba geçen yazda ben kesip dizaltı taptım ama benim kendini beğenmiş koca giymio die :) ama kesip halini görmen lazım nasıl ürktu diğer pantalınlarını da yaparım diye :)) giymediği tshirt ve kazalarıda ele geçiriorum arada o yüzden dolabını ne zaman açsam aşkım ben hepsini giyicem diyo :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah çok güldüm :D aynen bende dolabını açtığımda giymediklerini bile giyeceğim diyor :)) pantolonu keserken baya korktum iyi olmaz diye ama çoook şükür beğendi hatta digerlerinide yapmamı istedi :)

      Sil
  4. Cepte ayrı güzel olmuş hiç cep dikmedim biraz çekiniorum desem yalan olmaz p:

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık.Atıl kalan herşey benim canımı acıtıyor, değerlendirilince bir ohhh!!! çekiyorum.Güle güle kullansın eşiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürlerr.Evet bende hep kullanmadığımız kıyafetleri mutlaka işe yarar hale getiririm. Atmaya kıyamam :)

      Sil